image005_fondsenwerving We hebben jouw hulp nodig omdat we dit niet alleen kunnen. Maar vooral ook omdat het een gigantische meerwaarde betekent als al die helpende mensen een stukje energie, tijd, geld, sympathie enz. in Robur stoppen… Dat vinden we nog het mooist van al. Robur ontstaat niet door ons alleen en is er ook niet voor ons alleen… Het voelt alsof Robur zichzelf laat bouwen via alle mensen die helpen (zoals jij)!

Fondsenwerving past dus bij de verbindende energie van Robur om zo veel mogelijk mensen samen te brengen die het project dragen.

  • stort een geldelijke bijdrage, direct via de beveiligde giftenpagina; (nb: deze mogelijkheid werkt voorlopig niet meer, omdat we met een nieuwe website bezig zijn. Scroll naar omlaag voor andere opties. Onze excuses voor het ongemak!)
  • voor giften van 40 euro of meer: kijk eerst hier als je een belastingattest wilt!
    (nb: de projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting werd op 31 december 2022 afgesloten omdat Robur toen zo goed als af was; we onderzoeken nieuwe mogelijkheden voor belastingsaftrek.)
  • En dan is er ook nog deze meest favoriete want helemaal in de geest van het project:

CAMPAGNE 1 euro voor Robur

Word mee de sleutel tot het voltooien van Robur
en de continue werking van de vzw!
Jij voelt er niets van, maar voor het project betekent het véél!

     – maak een doorlopende opdracht van een maandelijks microbedrag (1 tot 5 euro) voor Robur op Den Eik vzw. Zelfs met een heel laag inkomen voel je 12 euro per jaar niet!
—————————Robur op Den Eik vzw
—————————IBAN: BE82 5230 8087 7968
—————————BIC/SWIFT: TRIOBEBB (Triodos Bank)
—————————Melding: Campagne 1 euro voor Robur

     – maak minstens drie vriend(inn)en warm om hetzelfde te doen
     – verspreid deze campagne wijd en zijd
     – en ontdek via de Nieuwsbrief of een bezoek hoeveel impact je klein gebaar heeft!


  • je kunt op dat rekeningnummer hierboven uiteraard ook eenmalige giften storten;
  • kijk hier voor grotere giften (of komen meehelpen) met een wederdienst;
  • koop online via Trooper! Al zo’n duizend bedrijven (óók giganten als Bol.com en Booking.com!) schenken een procentje aan de door jou gekozen vereniging, in dit geval dus Robur op Den Eik vzw! En jij betaalt geen cent méér…; rechtstreeks: www.trooper.be/roburopdeneik
  • organiseer een benefiet(je) – zie voor ideeën: Steunen in natura

Het voordeel van giften is dat ze rechtstreeks en vrijwillig zijn, in tegenstelling tot uitkeringen en subsidies. Giften zijn de onmisbare dragers van een kleinschalig project als dit en zorgen voor een meer persoonlijke verbondenheid. Je geeft omdat je gelooft in de aard van het project dat je steunt, of in de capaciteiten van de mensen die het project handen en voeten geven. Giften leiden tot een bewuste herverdeling van middelen in een project waar de gever zelf voor kiest. Bovendien waarborgen vrije giften de onafhankelijkheid van het project, wat niet altijd het geval is bij subsidies.

Wij geloven in de gulle goedheid en het enthousiasme van mensen om een droom als deze mee te helpen realiseren! Jouw (financiële) steun bouwt een ‘centenbrug’ om de financiële kloof te overbruggen tussen waar we nu staan en het moment van voltooiing en ten dienste staan. Stap voor stap!

Dankzij de Nieuwsbrief op deze website blijf je op de hoogte van wat er met je gift(en) gebeurt. En kom gerust eens op bezoek op Den Eik om het met eigen ogen te zien!

Voor meer informatie kun je onze contactpagina bezoeken.

 

 

Alvast HARTELIJK DANK!