Wat een zegen is het, om op zo veel helpende handen te mogen rekenen in dit project! Hoe gedragen is het!

Buiteninfrastructuur

Dat bleek weer eens in het weekend van 28 maart, toen een tiental oude en nieuwe vrienden de handen in elkaar sloegen om de buiteninfrastructuur weer klaar te maken voor het nieuwe bouw- en vrijwilligersseizoen.

De onvolprezen Lazy Lounge werd vakkundig (en zo waterpas mogelijk!) weer opgebouwd en de meubels weer uit Robur naar de lounge verhuisd. Klaar om de rest van ’t jaar een gezellig plekje voor de vrijwilligers te zijn!
Ook het grote zeil aan de Technical Toko kwam er weer, met daaronder de Smokers’ Space, voor de onverbeterlijken onder ons. 🙂

De reconstructie van de Kosher Kitchen was een grote klus, net als de volgende fase van de bouw van het dak boven deze prachtige buitenkeuken.
Het kostte me nog een paar dagen om het keukenalaam weer op zijn plaats te zetten, maar ik was méér dan gelukkig dat de jongere generaties al het zware til- en poetswerk al hadden gedaan – met veel dank! 🙂

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.