Voor wie erop zat te wachten: het is zover, we weten wanneer het Tadelakt-Atelier in Robur doorgaat! Nog niet alles ligt vast, maar wie het niet wil missen vindt alle info hier! Die info wordt de komende weken/maanden nog verder aangevuld.

En in het begin van ’t nieuwe jaar mogen jullie de volgende, uitgebreide Nieuwsbrief verwachten, met alles wat er de laatste maanden van 2018 tot stand gekomen is in en rond Robur op Den Eik…

Categorieën: Uncategorized

2 reacties

Petra Dumoulin · 29/11/2018 op 12:12

Wat fijn, Marieke! Doezovoort! Ik kijk altijd vol verwondering en bewondering naar wat er Op den Eik gebeurt. SUPER !

We maken sinds oktober ook deel uit van Worldpackers als host. Nog eens bedankt voor jou aanbeveling toen. Ik werd heel enthousiast toen direct enkele vrijwilligers zich aanmeldden. Ik keek/kijk echt uit om te kunnen delen met mensen, om zelf nieuwe, jonge input te ontvangen en om de dromen die ik heb om het hier nog mooier te maken, gewoon voor de vreugde van het scheppen van het schone zelf, te realiseren. Het grappige is dat iedere vrijwilliger, tot nu toe 4 mensen, zich terug afmeldde na een tijdje. Soms zelfs vlak voor aankomst. Dat raakte me telkens. Hier lukt het dus niet, dacht ik dan. Lijkt een terugkerend verhaal … zoals met mijn stilteverblijf … delen lijkt niet aan de orde. Waarom toch? vraag ik me soms af :-). Nu ja, het zij zo. De tijd brengt vast duidelijkheid.

Dikke knuffel, Petra xxx

    zwerfeikje · 29/11/2018 op 14:43

    Gewoon laten zijn, Petra, en niet opgeven… Je bent daar nu al zichtbaar als mogelijke host, dus kúnnen er vrijwilligers op af komen. Ik heb overigens ook vaak afzeggingen en mensen die niet komen opdagen en dus heb ik mijn verwachtingen daaraan aangepast. Er zal echt ooit wel eens iemand komen! Precies op tijd – voor hem/haar en voor jullie…
    Wie weet kom ik zelf ook wel eens voor ’n tijdje meehelpen, als ik weer kan gaan zwerven… Daar heb ik nu eens écht zin in! 🙂
    Dikke kus,
    Marieke

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.