Visie / Missie​​

We hebben jouw hulp nodig omdat we dit niet alleen kunnen. Maar vooral ook omdat het een gigantische meerwaarde betekent als al die helpende mensen een stukje energie, tijd, geld, sympathie enz. in Robur stoppen… Dat vinden we nog het mooist van al. Robur ontstaat niet door ons alleen en is er ook niet voor ons alleen… Het voelt alsof Robur zichzelf laat bouwen via alle mensen die helpen (zoals jij)!

Fondsenwerving past dus bij de verbindende energie van Robur om zo veel mogelijk mensen samen te brengen die het project dragen.

  • stort een geldelijke bijdrage, direct via de beveiligde giftenpagina;
  • voor giften van 40 euro of meer: kijk eerst hier als je een belastingattest wilt!
  • kijk hier voor grotere giften (of komen meehelpen) met een wederdienst;
  • koop online via Trooper! Al honderden bedrijven (óók giganten als Bol.com en Booking.com!) schenken een procentje aan de door jou gekozen vereniging, in dit geval dus Robur op Den Eik vzw! En jij betaalt geen cent méér… Kijk ook op https://www.trooper.be/trooperboteen grappig hulpje om Trooper niet te vergeten als je online shopt. Opgelet: hij werkt niet altijd goed (bv. als je van pagina verandert binnen de winkel waar je shopt), maar hij waarschuwt je bijvoorbeeld wel als je googelt! Je kunt dan zelf naar www.trooper.be/roburopdeneik gaan en daar in je online winkel kopen, dat werkt goed.
  • organiseer een benefiet(je) – zie voor ideeën: Steunen in natura
  • steun maandelijks: geef je bank een doorlopende opdracht voor:

Robur op Den Eik vzw
IBAN: BE82 5230 8087 7968
BIC/SWIFT: TRIOBEBB (Triodos Bank)

Je kunt op dat rekeningnummer uiteraard ook eenmalige giften storten in plaats van dat via deze website te doen.

CAMPAGNE 1 euro voor Robur