… want op zaterdag 7 december om 15u gaat er iets moois gebeuren in Robur…

Wat dan wel? Ga eens kijken naar wat Els Cuypers ons te bieden heeft, met en voor haar Singing Village in Hongarije. Ze doet daar iets wat helemaal in de lijn ligt van waar Robur op Den Eik voor staat!

Scroll naar beneden op de website van Singing Village tot je het kaartje vindt en klik daar op de locatie ‘Robur op Den Eik’ om alle info te vinden en je in te schrijven!
Voor amper 10 euro krijg een onvergetelijke namiddag terug, je hebt Robur (weer) eens ‘meegemaakt’ zoals hij dan is en je bent meteen deel van het Voedselbos in Hongarije, terwijl je tegelijk ook Robur op Den Eik vzw steunt, met de afwerking van Robur!

Trouwens, tegen dan zal Roburs vloer helemaal klaar zijn – en dus mag je begin december nog een nieuwsbrief (mét foto’s) verwachten, met de vorderingen in de bouw…

Ook namens de troubadour (trobairitz) Elyssia heet ik je op 7 december alvast heel welkom in Robur!

Categorieën: Uncategorized

2 reacties

MaiY · 22/01/2020 op 22:26

Dag Marieke

Ik wou je nog even bedanken voor de prachtige namiddag die we met jou doorbrachten op Robur vorig jaar en wou je ook een schitterend en vervullend 2020 toewensen. Graag tot ziens Mai

    Wandering Oak · 22/01/2020 op 22:34

    Dank je wel, Mai! ’t Was gewoon heel erg fijn om jullie in Robur te mogen ontvangen, ik vond het ook een schitterende namiddag. ’t Was echt een fijn groepje. Ook voor jou/jullie een verbindend 2020 gewenst, en kom gerust nog eens langs – tot 1 juni kan dat nog.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.