Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven

“Kan ik de ontwikkelingen op Den Eik volgen?”

image003_opdehoogtehouden

Ja, fijn, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 🙂

Er is, naast deze webstek in ontwikkeling, een besloten Facebookgroep, “Robur op Den Eik / Robur at The Oak”, waarvan je lid kunt worden en waarin je op de voet kunt volgen wat er daar gebeurt. Wees welkom! En als je dan toch op Facebook bent, kijk ook eens op de creatieve pagina “Zwervende Eik / Wandering Oak” als je zin hebt.

Stilaan wordt deze website, die voor iedereen (ook niet-Facebookgebruikers) toegankelijk is, de digitale thuisbasis van Robur op Den Eik vzw, en neemt hij de functie van de Facebookgroep grotendeels over.

Robur heeft zelfs een Twitteraccount! Maar zoals je al wel kon denken, veel wordt daar niet op gepost… 🙂 Natuurlijk ben je welkom om Robur via Twitter tóch te volgen!

Als je geen nieuws wilt missen, kun je intekenen op de Nieuwsbrief. Die mogelijkheid vind je in de rechterkolom.

Verder is er de mogelijkheid je e-mailadres te laten opnemen in een verzendlijst. Dan word je persoonlijk op de hoogte gebracht van wat er de komende tijd gebeurt op Den Eik. Ook voor vragen, opmerkingen of een persoonlijk contact ga je naar de contactpagina, waar je tevens iets kwijt kunt in het Gastenboek!

En natuurlijk ben je hartelijk welkom op Den Eik om de vorderingen met eigen ogen te aanschouwen!