Ja, fijn, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 🙂

Er is, naast deze webstek, een openbare Facebookgroep, “Robur op Den Eik / Robur at The Oak”, waarvan je lid kunt worden en waarin je op de voet kunt volgen wat er daar gebeurt. Wel vriendelijk verzoek de drie vragen te beantwoorden bij je aanvraag. Wees welkom!
En als je dan toch op Facebook bent, kijk ook eens op de creatieve pagina “Zwervende Eik / Wandering Oak” als je zin hebt.

Intussen is deze website, die voor iedereen (ook niet-Facebookgebruikers) toegankelijk is, de digitale thuisbasis van Robur op Den Eik vzw, en heeft hij de functie van de Facebookgroep grotendeels overgenomen.

Robur op Den Eik heeft zelfs een Twitteraccount! Maar zoals je al wel kon denken, veel wordt daar niet op gepost… 🙂 Natuurlijk ben je welkom om Robur via Twitter tóch te volgen!

Als je echt geen nieuws wilt missen, kun je intekenen op de Nieuwsbrief. Die mogelijkheid vind je in de rechterkolom. Zoals je kunt zien zul je niet gauw overspoeld worden met mails van Robur op Den Eik! 🙂

Voor vragen, opmerkingen of een persoonlijk contact ga je naar de contactpagina, waar je tevens iets kwijt kunt in het Gastenboek!

Ben je actief in de zorgsector en werk je met mensen met een (dreigende) burn-out? Hier vind je een oproep tot samenwerking! Het zou toch fantastisch zijn als therapeuten – in samenspraak met de vzw en elkaar – gebruik kunnen maken van een ecologisch hobbithuisje in een bos, een plek die ze helemaal naar eigen goeddunken kunnen uitbouwen ter behandeling en ter preventie van burn-out!
En kijk ook even hier

En natuurlijk ben je hartelijk welkom op Den Eik om de vorderingen met eigen ogen te aanschouwen! Gewoon even afspreken…

image003_opdehoogtehouden