image005_fondsenwervingWe hebben jouw hulp nodig omdat we dit niet alleen kunnen. Maar vooral ook omdat het een gigantische meerwaarde betekent als al die helpende mensen een stukje energie, tijd, geld, sympathie enz. in Robur stoppen… Dat vinden we nog het mooist van al. Robur ontstaat niet door ons alleen en is er ook niet voor ons alleen… Het voelt alsof Robur zichzelf laat bouwen via alle mensen die helpen (zoals jij)!

Fondsenwerving past dus bij de verbindende energie van Robur om zo veel mogelijk mensen samen te brengen die het project dragen.

  • stort een geldelijke bijdrage, direct via de beveiligde giftenpagina;
  • voor giften van 40 euro of meer: kijk eerst hier als je een belastingattest wilt!
  • kijk hier voor grotere giften (of komen meehelpen) met een wederdienst;
  • koop online via Trooper! Al honderden bedrijven (óók giganten als Bol.com en Booking.com!) schenken een procentje aan de door jou gekozen vereniging, in dit geval dus Robur op Den Eik vzw! En jij betaalt geen cent méér… Kijk ook op https://www.trooper.be/trooperbot, een grappig hulpje om Trooper niet te vergeten als je online shopt. Opgelet: hij werkt niet altijd goed (bv. als je van pagina verandert binnen de winkel waar je shopt), maar hij waarschuwt je bijvoorbeeld wel als je googelt! Je kunt dan zelf naar www.trooper.be/roburopdeneik gaan en daar in je online winkel kopen, dat werkt goed.
  • organiseer een benefiet(je) – zie voor ideeën: Steunen in natura
  • steun maandelijks: geef je bank een doorlopende opdracht voor:

Robur op Den Eik vzw
IBAN: BE82 5230 8087 7968
BIC/SWIFT: TRIOBEBB (Triodos Bank)

Je kunt op dat rekeningnummer uiteraard ook eenmalige giften storten in plaats van dat via deze website te doen.


CAMPAGNE 1 euro voor Robur

Word mee de sleutel tot het voltooien van Robur!
Jij voelt er niets van, maar voor het project betekent het véél!

     – maak een doorlopende opdracht van een maandelijks microbedrag (1 tot 5 euro) voor Robur op Den Eik vzw. Zelfs met een heel laag inkomen voel je 12 euro per jaar niet!
—————————Robur op Den Eik vzw
—————————IBAN: BE82 5230 8087 7968
—————————BIC/SWIFT: TRIOBEBB (Triodos Bank)
—————————Melding: Campagne 1 euro voor Robur
     – maak minstens drie vriend(inn)en warm om hetzelfde te doen
     – verspreid deze campagne wijd en zijd
     – en ontdek via de Nieuwsbrief of een bezoek hoeveel impact je klein gebaar heeft!


Het voordeel van giften is dat ze rechtstreeks en vrijwillig zijn, in tegenstelling tot uitkeringen en subsidies. Giften zijn de onmisbare dragers van een kleinschalig project als dit en zorgen voor een meer persoonlijke verbondenheid. Je geeft omdat je gelooft in de aard van het project dat je steunt, of in de capaciteiten van de mensen die het project handen en voeten geven. Giften leiden tot een bewuste herverdeling van middelen in een project waar de gever zelf voor kiest. Bovendien waarborgen vrije giften de onafhankelijkheid van het project, wat niet altijd het geval is bij subsidies.

Wij geloven in de gulle goedheid en het enthousiasme van mensen om een droom als deze mee te helpen realiseren! Jouw (financiële) steun bouwt een ‘centenbrug’ om de financiële kloof te overbruggen tussen waar we nu staan en het moment van voltooiing en ten dienste staan. Stap voor stap!

Dankzij de Nieuwsbrief op deze website blijf je op de hoogte van wat er met je gift(en) gebeurt. En kom gerust eens op bezoek op Den Eik om het met eigen ogen te zien!

Alvast HARTELIJK DANK!