Sinds september 2018 is Robur op Den Eik zich steeds meer aan het verbinden met hulpverleners. Het project vond alvast zielsverwantschap en een vorm van samenwerking met:

 

Moana (Hildemaria)Moana – Praktijk voor zielsverbonden aanraken en innerlijke ecologie

Vanuit bijna 20 jaar praktijkervaring heb ik vooral geleerd dat ieder mens innerlijk weet –
zij het meestal onbewust – wat er ‘ontbreekt’. Wanneer de verbinding met de Bron verstoord is kan de blauwdruk van de Ziel niet meer tot expressie komen in het lichaam. Dáár ontstaat pijn of ziekte, in welke vorm dan ook.
In Praktijk Moana zijn kwalitatieve aanwezigheid, aandacht, tijd en stilte de ingrediënten om heling van binnenuit mogelijk te maken.

 

Eric BoydensDr. Eric Boydens is arts, hof-arts, en coach. Hij begeleidt al vele jaren patiënten met burn-out en wijst er tegelijk op dat er meer nodig is dan hulp bieden op individueel vlak. Hij is mede- initiatiefnemer van Doctors4Doctors, een aanspreekpunt voor artsen in nood, een organisatie waar artsen zorg opnemen voor elkaar.
Droomgaardgesprekken zijn bijeenkomsten op de boomgaard, met input van gastsprekers die ons laten dromen over een Nieuwe Aarde, een Nieuwe Economie, met een Nieuw Verhaal.

 

IMG_1205

 

VZW Adembenemend-Retouraucentre: opvang, komen uitblazen, kleine seminaries, en nog veel meer.